Francja
Współwłaściciel Studia kulinarnego COOKINESS we Wrocławiu. Gotował od zawsze z pasją i zaangażowaniem. Pasja podróżnicza i „smakowanie” świata przyniosły pomysł na własne Studio kulinarne.

Współwłaściciel Studia kulinarnego COOKINESS we Wrocławiu. Gotował od zawsze z pasją i smakiem. Swoje szlify kucharskie zdobywał w trakcie licznych podróży po świecie. Ma natrętną cechę włażenia na zaplecze kuchenne restauracji i poznawania tajników potraw, jeśli szef kuchni zaskoczy go swoim kunsztem.

I to właśnie pasja podróżnicza i „smakowanie” świata przyniosły pomysł na własne Studio kulinarne.

Specjalizuje się w ukochanej kuchni francuskiej oraz śródziemnomorskiej. Uwielbia także hiszpańską Andaluzję i Francję, w której spędził sporą część swojego życia. Francja i praca w winnicach Szampanii przyniosła mu także miłość do wina, które zawsze towarzyszy mu w gotowaniu i biesiadzie.

Lubuje się również w egzotycznych kierunkach i ich lokalnych smakach. Potrafi z zaangażowaniem opowiadać o daniach i regionach świata związanych z daną kuchnią.