
Japonia
Sushi Chef w Manami Sushi we Wrocławiu, z wieloletnim doświadczeniem, które zdobywał przy serwisie à la carte, kolacjach omakase i prowadząc warsztaty sushi.
Współzałożyciel i Sushi Chef w Manami Sushi we Wrocławiu, z wieloletnim doświadczeniem. W pracy łączy precyzję japońskiej techniki z europejską sezonowością. Stawia na jakość składników, dbałość o detale i ciągły rozwój.
Doświadczenie zdobywał przy serwisie à la carte, kolacjach omakase i prowadząc warsztaty sushi. Jego pasją jest przekazywanie wiedzy i umiejętności osobom, które chcą nauczyć się przygotowywania sushi w domowych warunkach, obróbki warzyw, ryb i owoców morza, przyrządzania ryżu oraz innych kluczowych elementów kuchni japońskiej.
Swoje kulinarne dzieła sztuki uwiecznia i dzieli się nimi na profilach na Instagramie: pablito_wro oraz manami.sushi.