
Swoją drogę z gotowaniem, zacząłem w stołecznych restauracjach. Kulinarnie dojrzewałem gotując w gwiazdkowych restauracjach w Hiszpanii, Santceloni(**) w Madrycie oraz Dos Cielos(**) w Barcelonie. Byłem finalistą siódmej edycji telewizyjnego programu Top Chef.
Odbywałem staże w restauracjach i piekarniach w Polsce, Danii oraz Hiszpanii. Przez 3 lata współtworzyłem restaurację Neon Streetfood Bar oraz Neon Noodlebar jako Chef i współwłaściciel. Obecnie zajmuję się privat cook-ingiem, prowadzeniem warsztatów i szkoleń oraz pop-upami.
Gotowanie i zagłębianie się w świat jedzenia jest dla mnie bezustanną nauką, drogą i stylem życia. Nigdy nie zamykam się na jeden rodzaj kuchni i jeden styl gotowania. Azja. Meksyk. Bliski wschód. Kiełbasy i masarstwo. Pieczywo i wypieki. Interesuje mnie wszystko, chcę poznawać więcej i pogłębiać swoją wiedzę.
Uwielbiam dzielić się zdobytą wiedzą i szkolić ludzi, zarówno zawodowców jak i amatorów. Wierzę, że przyczyniam się tym do rozwoju gastronomii i zmieniam świat wokół siebie.