Ariela Bryll

Kocham gotowanie. To nie tylko moja praca, lecz także pasja. Talent kulinarny odziedziczyłam po mamie, która prowadziła uliczną restaurację w Bangkoku i Chiang Mai w Tajlandii. Doświadczenie zdobywałam również m.in. w Globo Food co. ltd. (Lobo). Podczas studiów w USA prowadziłam tajską restaurację. W roku 2016 ukończyłam szkołę kulinarną z zakresu kuchni tajskiej w The Royal MPL.

Obecnie mieszkam z mężem i synem we Wrocławiu, gdzie gotuję, prowadzę warsztaty i obsługuję wydarzenia, na których zapewniam catering z kuchnią tajską i opowiadam o tradycjach kulinarnych mojego kraju.

Mam własny styl gotowania zgodny z założeniami kuchni tajskiej. Staram się gotować nie tylko smacznie, lecz także prosto i zdrowo. Wiele składników stosowanych w kuchni tajskiej korzystnie bowiem wpływa na nasze ciało. Stawiam na wysokiej jakości świeże produkty, dlatego moje posiłki zawsze są smaczne i zdrowe.